Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 28 december 2016 Hospice Schagen blij met gift ambtenaren

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Geven hoort bij de kerstgedachte. Dat vinden ambtenaren van gemeente Schagen ook. Ze hebben een deel van hun kerstpakket in geld weggegeven aan het Hospice. De overhandiging van het bedrag was op donderdag 15 december 2016, in het tijdelijk gemeentehuis aan het Westerpark. Wethouder Ben Blonk gaf €1.650,- aan Germa Jongejan van het Hospice.

Het Hospice heeft kort geleden de eerste paal geslagen van een geheel nieuw onderkomen in Schagen. Het Hospice is een 'bijna thuis-huis' voor zieke mensen in hun laatste levensfase, palliatieve zorg. Hier kun je rustig, goed verzorgd en in persoonlijke sfeer afscheid nemen van je dierbaren. Het is ook een tijdelijk thuishuis tot iemand thuis weer een stabiele periode kan ingaan. Het Hospice werkt voor de inwoners van de gemeenten Hollands Kroon en Schagen en heeft een regionale functie.

Het Hospice werkt met heel veel inzet van vrijwilligers, waar echt een beroep op gedaan kan worden. Dat dit breed wordt gedragen, blijkt uit de actie van de gemeentelijke medewerkers om een financiële gift uit hun kerstpakket aan het Hospice te geven. Dat levert dit mooie resultaat van €1.650,- op.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl