Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 27 augustus 2013 Download de Hollands Kroon app

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Maakt u al gebruik van de Hollands Kroon app? Deze app maakt het mogelijk om nieuwsberichten van de gemeente, informatie over werk aan de weg en evenementen te bekijken op uw smartphone of tabletcomputer.Ook kunt u onze Twitterberichten volgen.

hollands kroon app Met de app is het ook mogelijk meldingen van problemen in de openbare ruimte te doen. Zo stelt u ons met een tekst, een locatie of een foto op de hoogte van bijvoorbeeld een slecht voetpad, beschadigd straatmeubilair of niet goed werkende straatverlichting. Wanneer wij de melding hebben opgelost, ontvangt u hiervan een bericht op uw mobiel of tablet.

Wilt u graag via een app op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Download de app dan nu! De app is beschikbaar voor Apple (iPhone en iPad) in de App Store en voor Android (o.a. voor HTC en Samsung) in de Google Play Store. Ze zijn gratis te downloaden.

U vindt de app door te zoeken met de term 'Hollands Kroon'.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl