Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 31 mei 2013 Provincie Noord-Holland wil RTV NH weer vijf jaar als regionale zender

Gedeputeerde Staten stellen aan Provinciale Staten voor om RTV Noord-Holland voor de komende jaren aan te (laten) wijzen als regionale zender voor de provincie.

PS zullen hierover tijdens de Statenvergadering van 24 juni 2013 een definitief besluit nemen.

De verdeling van zendtijd is vastgelegd in de Mediawet. Daarin staat dat per provincie, of deel van de provincie, aan slechts één publieke media-instelling zendtijd kan worden toegewezen. Het Commissariaat voor de Media zal, na een positief advies van PS, een zendmachtiging aan RTV NH afgeven tot medio 2018.

De jaarlijkse publieke bijdrage van de provincie aan RTV Noord-Holland is 13,8 miljoen euro. Op dit moment bereidt het ministerie van OCW een wetswijziging voor waarbij het Rijk met ingang van 2014 verantwoordelijk wordt voor de zorgplicht en de bekostiging van regionale omroepen. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl