Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 07 mei 2013 Den Helder: Kadernota 2014 - Koersvast vooruit

"Het college kiest voor haar inwoners en komt niet met een lastenverzwaring voor inwoners en bedrijven," aldus wethouder Suzanne den Dulk.

"Wij zijn op tijd gestart met het treffen van maatregelen om de begroting sluitend te krijgen, daardoor zijn geen extra bezuinigingen nodig. De koers die we in 2010 hebben uitgezet om de bezuinigingen van het rijk te trotseren hebben positief uitgepakt. Dit resulteert ook in 2014 in een solide, sluitende begroting die ervoor zorgt dat we 'de stad vooruit kunnen blijven helpen."

Investeren

Zo investeren we extra op handhaving en veiligheid, extra geld voor minima-gezinnen met kinderen en we stellen het buurtcollectief in staat hun werk te doen. We blijven ook zorgen voor de verfraaiing van de stad, voor duurzame verlichting, bomen en spelen en voor een rotonde op de Ruygweg. Bijzondere aandacht gaat naar de aanpak van jongeren, alcoholmisbruik en naar ouderenmishandeling. Bovendien wordt er extra geïnvesteerd in de kwaliteit van de dienstverlening aan onze inwoners en bedrijven.

Keuzes

Deze nota geeft de kaders aan voor de ontwikkeling van de stad. Het college koerst daarmee naar een sluitende begroting, met speciale aandacht voor het opknappen van het stadshart, werkgelegenheid en extra aandacht voor minima-gezinnen.

De Kadernota is te downloaden via www.denhelder.nl (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl