Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 29 maart 2013 Hollands Kroon verwerft Waarmerk Drempelvrij

De website van de gemeente Hollands Kroon mag vanaf vandaag het Waarmerk Drempelvrij met drie sterren dragen. Uit een test door een onafhankelijke instantie is gebleken dat Hollandskroon.nl voldoet aan alle 'Richtlijnen voor overheidswebsites'. Daardoor is de website ook toegankelijk voor mensen die niet (goed) kunnen zien of horen, moeite hebben met ingewikkelde teksten of geen muis kunnen gebruiken.

Webrichtlijnen

Voor de gemiddelde gebruiker zijn de (veelal) technische verbeteringen aan Hollandskroon.nl niet direct zichtbaar. De in totaal 125 webrichtlijnen gaan over bouwkwaliteit, toegankelijkheid en klantvriendelijkheid van een website. Ze zijn bedoeld om niemand uit te sluiten van de gemeentelijke digitale informatievoorziening en dienstverlening. Ongeacht ook of de bezoeker een pc, smartphone, tablet of screenreader gebruikt.

Zoeken en vinden

Met de aanpassingen is ook de vindbaarheid in zoekmachines verbeterd. Hierdoor zult u bij zoekacties eerder op de juiste pagina terecht komen. Voor het Waarmerk wordt nog een mooi plekje op de site gezocht. (Bron: Gemeente Hollands Kroon)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl