Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 22 februari 2013 Visuele impressie 'zandige variant' Prins Hendrikdijk op Texel

logo Programma naar een Rijke Waddenzee Het Programma naar een Rijke Waddenzee heeft een visuele impressie laten maken van de zandige variant van de Prins Hendrikdijk op Texel.

Wat is er nu zo bijzonder aan de 'zandige variant' van de Prins Hendrikdijk op Texel? Het is een vraag die regelmatig gesteld wordt aan leden van PRW. Het antwoord draait natuurlijk om de combinatie tussen ecologie, economie en kustveiligheid. Maar dat blijft vaak wat abstract.

In een over de Prins Hendrikdijk krijg je letterlijk een beeld van hoe de "zandige variant" er uit zou kunnen zien. Verplicht kijkvoer voor iedereen die met dijken én natuur bezig is.

Het filmpje vindt u hier player.vimeo.com/video/58817029 (Bron: Programma Naar Een Rijke Waddenzee).

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl