Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 04 februari 2013 College Hollands Kroon doet mee aan 'Undercover Boss' project van ISD

Het college van Hollands Kroon doet mee aan het Undercover Boss project van de Intergemeentelijke Sociale Dienst (ISD). Het project heeft als doel mensen met een bijstandsuitkering weer aan het werk te krijgen.

Om die reden kwam Priscilla Kool, 31 jaar uit Den Oever op een donderdag in januari 2013 op sollicitatiegesprek bij wethouder Jan Steven van Dijk. Weliswaar een sollicitatiegesprek om te oefenen, maar dat maakte het gesprek er niet minder 'echt' om. Zo keek de wethouder na afloop van het gesprek kritisch naar de CV van Priscilla, kreeg zij feedback op het gesprek en bespraken zij de kansen voor een nieuwe baan. De bedoeling hiervan is dat de sollicitant leert van het gesprek en zodoende in een echt gesprek beter uit de verf komt. Daarnaast kijkt de wethouder of hij de persoon in kwestie bij iemand in zijn netwerk kan aanbevelen.

Project Undercover Boss

In 2012 bezocht het college van Hollands Kroon de ISD in Schagen. Toen het project Undercover Boss daar werd toegelicht waren de wethouders van Hollands Kroon meteen enthousiast om hieraan mee te doen.

In de komende twee maanden hebben nog eens zes mensen met een bijstandsuitkering een sollicitatiegesprek met één van de wethouders. Dit alles met als doel om mensen met een bijstandsuitkering weer aan het werk te krijgen. Dit is niet alleen goed voor de economie en het terugdringen van het aantal mensen met een bijstandsuitkering, maar ook zeker voor de mensen die weer graag aan het werk willen. (Bron: Gemeente Hollands Kroon)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl