Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 14 januari 2013 Stem tot en met 31 januari 2013 op uw favoriete foto voor nieuwe gemeenteborden Schagen

Bij een nieuwe gemeente horen nieuwe gemeenteborden. Zo ook bij de gemeente Schagen.

Een gevolg hiervan zijn de nieuwe 'welkom' en 'tot ziens' borden, die de gemeente- en kerngrenzen aangeven. Bovenaan deze borden komt een kenmerkende foto van de kern.

Afbeelding nieuwe komborden schagen

De dorpsraden en de gemeente Schagen hebben ter voorbereiding de foto's verzameld en drie opties per kern geselecteerd. Aan u de vraag om te stemmen op de foto waarvan ú vindt, dat deze foto úw kern het meest karakteriseert.

Stemmen kan tot en met 31 januari 2013. Klik vervolgens op de kern waar u woont of waar u graag uw stem aan uitbrengt. Let op, u kunt één stem per IP-adres (computer) uitbrengen. Zodra u uw stem heeft uitgebracht, ziet u direct de tussenstand.

Wij horen graag uw mening en hopen dat u mee doet! Dit kan op de pagina 'Projecten' onder 'Stemmen voor nieuwe nieuwe gemeenteborden' op www.schagen.nl om mee te doen. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl