Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 16 mei 2012 Open dag Woonzorgcomplex Sabinahof in Waarland op zaterdag 2 juni 2012

Woonzorgcomplex Sabinahof opent op zaterdag 2 juni 2012 haar deuren voor het publiek. Iedereen die meer wil weten over wonen, werken, ontspannen, vrijwilligerswerk en dagverzorging is van harte welkom om tussen 10.00 en 13.00 uur een kijkje te komen nemen.

Tijdens de open dag kunt u onder andere een woning bezichtigen, demonstreren vrijwilligers hun activiteiten en wordt er informatie geboden over de diverse beroepen en opleidingen. De dag wordt muzikaal omlijst met live-muziek en uiteraard staat de koffie klaar.

Woonzorgcomplex Sabinahof bevindt zich op Sabinahof 1 in Waarland en maakt onderdeel uit van Woonzorggroep Samen. Meer informatie over de locatie en de open dag is te vinden op www.woonzorggroepsamen.nl.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl