Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 16 mei 2012 Werkbezoek Statencommissie Ruimte en Milieu Noord-Holland aan Greenport Noord-Holland Noord

Donderdag 10 mei 2012 brachten de leden van de Statencommissie een bezoek aan Agriport A7 en de Agriboard. Door algemeen directeur A. Hiemstra van Agriport A7 en programmadirecteur J.C. Dekker van de Agriboard NHN werd een toelichting gegeven op de ontwikkelingen in de agribusiness in Noord-Holland Noord.

De leden van de commissie toonden veel belangstelling voor de doorgroeimogelijkheden van Agriport/A7 en de werkzaamheden van de Agriboard.

Volgens statenlid mevrouw Eelman is het jammer dat de Floriade NHN niet doorgaat maar daarvoor is Greenport-status voor de regio een geweldige opsteker. De commissie- leden brachten vervolgens een bezoek aan Paprika Kwekerij "De Wieringermeer" alvorens af te reizen naar Den Helder en Texel. (Bron: Agriboard.nl)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl