Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 27 april 2011 Trouwen kan in Schagen 24/7

Onder een sterrenhemel trouwen? In Schagen kan het! 24 uur per dag, 7 dagen per week huwen de buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand bruidsparen overal in Schagen.

Huwelijksvoltrekkingen of partnerschapregistraties kunnen op ieder tijdstip van de dag worden voltrokken. En dat kan ook ergens anders dan in het gemeentehuis. Een huwelijksvoltrekking kan in het Slot van Schagen maar ook op elke andere plek binnen de gemeentegrens.

Normaal gesproken worden huwelijksvoltrekkingen en partnerschapregistraties afgesloten van maandag tot en met zaterdag van 9.00 - 16.30 uur. Voor afwijkende tijden en locaties moet u uiterlijk zes weken voor de datum een schriftelijk verzoek indienen bij Burgerzaken.

Meer informatie over trouwen en partnerschapregistraties kunt opvragen bij Burgerzaken, telefoonnummer (0224) 210 400. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl