Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 27 april 2011 Provinciale Staten Noord-Holland heffen geheimhouding documenten Wieringerrandmeer op

De Provinciale Staten van Noord-Holland hebben maandag 18 april 2011 besloten de geheimhouding op te heffen van een aantal documenten met betrekking tot het Wieringerrandmeer.

Eerder werden op de website documenten met betrekking tot het Wieringerrandmeer gepubliceerd waarvan Gedeputeerde Staten de geheimhouding hadden opgeheven.

Een aantal andere documenten is toen nog niet openbaar gemaakt, omdat niet Gedeputeerde Staten, maar Provinciale Staten bevoegd waren om over de geheimhouding van de desbetreffende stukken te besluiten.

U vindt de stukken als downloads op www.noord-holland.nl (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl