Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 28 december 2009 College B&W Anna Paulowna stemt in met Arhi-advies (Fusie Gemeente Amstelmeer)

Donderdag 17 december 2009 hield het College van Burgemeester en Wethouders van Anna Paulowna een extra vergadering over het fusieproces. Onderwerp was het concept Arhi-advies, dat volgde op de "Nota van Zienswijzen en Reacties".

Ondanks dat voor de gemeente Anna Paulowna slechts vier zienswijzen werden ingediend, geldt het oordeel van het college voor alle ingediende reacties. Het College ziet naar aanleiding van deze reactienota geen aanleiding tot aanpassing van het eerder genomen besluit over de gemeentelijke herindeling.

Daarom stemt het college in met het gepresenteerde Arhi-advies en zal zij de Raad vragen het advies in de vergadering van 13 januari 2010 vast te stellen. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Zie ook meer nieuws over de Fusie Gemeente Amstelmeer

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl