Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 23 december 2009 Bezem door taken Buitendienst gemeente Anna Paulowna

De afgelopen jaren is er een steeds groter gat ontstaan tussen gevraagde en beschikbare uren van de Buitendienst van de gemeente Anna Paulowna. De uitbreiding van het beheergebied en de toename van het aantal klachten en meldingen zijn hier mede de oorzaak van. De dienst kan hierdoor niet langer de kwaliteit van haar dienstverlening waarborgen en het beheer van de openbare ruimte optimaal uitvoeren. De burgemeester en wethouders van Anna Paulowna hebben besloten dat daarom de Buitendienst bepaalde taken soberder moet uitvoeren of afstoten.

Vanaf 1 januari 2010 komen een aantal taken te vervallen, zoals het aan huis omwisselen van groene en grijze rolcontainers en het bestrijden van ongedierte.

Wat de veranderingen zijn kunt u hier lezen.

Omwisselen van afvalcontainers

Is uw grijze of groene afvalcontainer stuk? Dan kunt u hem omwisselen voor een nieuw exemplaar. Tot 1 januari 2010 verricht de gemeente deze taak nog. Daarna kunt u zelf de bak komen omruilen op de gemeentewerf aan de Randweg. Maak vooraf altijd een melding via tel. (0223) 53 61 00. U wordt daarna teruggebeld om een tijdstip af te spreken wanneer u de bak kunt komen wisselen. Er is dan een medewerker van de Buitendienst op het terrein aanwezig om u te helpen.

Het gaat om:

Ongedierte bestrijding

Heeft u last van ratten of muizen? Neem contact op met een specialiseerde ongedierte bestrijder. Een specialist komt bij u langs om ongedierte tegen een vergoeding te bestrijden. Tot voor kort kon u terecht bij de gemeente die deze dienst kosteloos aanbood. Door een verandering in de taken van de Buitendienst wordt er vanaf 1 januari 2010 doorverwezen naar specialisten in de regio. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl