Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 22 december 2009 Gemeente Harenkarspel niet meer in Omring Express

De gemeentelijke paginas van Harenkarspel zijn vanaf 1 januari 2010 niet meer te zien in de Omring Express. Voortaan verschijnen de gemeentepaginas in het Schager Weekblad.

Over enkele weken stapt gemeente Harenkarspel over naar het Schager Weekblad. De gemeenteraad van Harenkarspel heeft hiertoe besloten. De reden voor de overstap is dat de raad al enkele jaren een mindere redactionele kwaliteit ziet in de Omring Express. Het aantal berichten over gebeurtenissen en verenigingsleven in Harenkarspel werd als onvoldoende ervaren. Met publicatie in het Schager Weekblad hoopt de gemeenteraad dit wel te bereiken.

Bovendien wordt met de overstap alvast ingespeeld op de mogelijke gemeentelijke herindeling met Schagen en Zijpe. De overstap naar het Schager Weekblad betekent wel dat de verspreiding van dit blad in orde moet zijn. Gemeente Harenkarspel en het Schager Weekblad horen het daarom graag als u dit huis-aan-huis blad mogelijk niet ontvangt.

In de komende periode vraagt gemeente Harenkarspel met nadruk aan u of u een verspreidklacht van het Schager Weekblad aan ons zou willen melden. Dit kan via de website www.schagerweekblad.nl of telefoonnummer: 0223-650018 of bij gemeente Harenkarspel, communicatie via telefoonnummer 0226-396600. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl