Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 30 november 2009 Koen Schuiling nieuwe burgemeester van Den Helder

De heer K.F (Koen) Schuiling is benoemd tot de nieuwe burgemeester van de gemeente Den Helder. Hij treedt per 1 januari 2010 in functie.

De Ministerraad is vandaag akkoord gegaan met de voordracht van de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties om de heer K.F. Schuiling voor te dragen als nieuwe burgemeester van de gemeente Den Helder.

De heer K.F. Schuiling (50 jaar) is lid van de VVD en is thans associé bij Boer & Croon/Intermaat: programmamanager Economische zaken te Almere. Daarvoor was hij van 2006 tot 2009 directeur Special Projects bij TCN Groningen/Utrecht en van 1998 tot 2006 wethouder van de gemeente Groningen.

De heer Schuiling volgt de heer S. Hulman op die met ingang van 1 mei 2009 zijn functie heeft neergelegd. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl