Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 30 november 2009 Elisabeth Post waarnemend commissaris van de Koningin in Noord-Holland

In de periode vanaf 1 december 2009 tot de benoeming van een nieuwe commissaris van de Koningin treedt gedeputeerde Elisabeth Post (44) op als waarnemend commissaris van de Koningin.

Elisabeth Post (VVD) is sinds haar benoeming door Provinciale Staten op 6 juli 2009 gedeputeerde.

Gedurende de waarnemingsperiode blijft de gedeputeerde haar portefeuilles Financiën en Wegen, Verkeer en Vervoer (inclusief Zeehavens) behartigen. Als waarnemend commissaris van de Koningin behartigt zij lopende zaken op het gebied van onder meer burgemeestersaangelegenheden en openbare orde en veiligheid.

De procedure voor het vinden van een opvolger van de heer Borghouts, die per 1 december 2009 zijn functie van commissaris van de Koningin beëindigt, is inmiddels opgestart. Naar verwachting zal de periode tot benoeming van een nieuwe commissaris van de Koningin enkele maanden in beslag nemen. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl