Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 30 november 2009 Aanbieding zienswijzen gemeentelijk herindeling (Niedorp)

Gisteravond kwam de heer Theo Moras op z'n trekker in de raadszaal van de gemeente Niedorp ruim 1800 standaardzienswijzen - waarvan 1552 geldige formulieren - aanbieden aan burgemeester Anneke van Dok.

Zij sprak mede namens de raad haar waardering uit voor alle inspanningen die Moras had geleverd. Burgemeester Van Dok beloofde dat de raad zich serieus zal verdiepen over de ingeleverde zienswijzen. Theo Moras bood de aanwezigen ook nog een flesje bronwater met het etiket 'Best met West' aan. Een knipoog naar het 'Toost op Oost-biertje' bij het fusiebesluit (Arhi 1) in september.

Inwoners van Niedorp hebben de afgelopen weken hun zienswijzen op het voorgenomen Zie ook herindelingontwerp van de gemeenten Anna Paulowna, Niedorp, Wieringen en Wieringermeer kunnen sturen naar de gemeente. Ook staan, tot en met 30 november 2009, op diverse openbare plekken in de gemeente bussen waar men zienswijzen kan deponeren. (Bron: Gemeente Niedorp)

Zie ook Gemeente Amstelmeer

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl