Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 17 november 2009 Provinciale Staten Noord-Holland bieden profielschets nieuwe cvdK aan minister

Tijdens een extra vergadering van Provinciale Staten op 12 januari 2010 bespreken de Staten de profielschets van de nieuwe commissaris van de Koningin.

Aan dit overleg neemt de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties†Guusje ter Horst deel. Na vaststelling van de profielschets zal deze aan de minister worden aangeboden.

In dezelfde vergadering wordt de vertrouwenscommissie uit Provinciale†Staten benoemd. Deze zal uiteindelijk aan de Staten een voordracht doen voor de nieuwe commissaris van de Koningin. Waarna Provinciale Staten de minister een kandidaat-commissaris aanbevelen.

Raadpleging

De inwoners van de provincie Noord-Holland hebben nog tot en met 23 november 2009 aanstaande de gelegenheid om via het invullen van een vragenlijst mee te denken over de eigenschappen die een nieuwe commissaris moet bezitten. De reacties zullen worden meegewogen in de profielschets die wordt aangeboden aan de minister van Binnenlandse Zaken.

De vragenlijst met stellingen vindt u†op de website www.noord-holland.nl (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl