Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 11 november 2009 Bijeenkomst Projectbureau Wieringerrandmeer en Jongeren Advies Raden op 12 november 2009

Donderdag 12 november 2009 om 18 uur vindt op het Projectbureau Wieringerrandmeer weer een ontmoeting met de Jongeren Advies Raden van Wieringen en Wieringermeer plaats.

Bij deze bespreking over de vragen en wensen van de jongeren m.b.t. het randmeer zijn namens de Stuurgroep Wieringerrandmeer voorzitter Jan van Zijl en de burgemeesters Van Kampen en Leegwater aanwezig. De afspraak met de JAR is, dat er ieder half jaar een dergelijke bijeenkomst plaatsvindt.

De ontwikkeling van het randmeer gaat immers vooral ook om de toekomst van de jongeren in het gebied. (Bron: Wieringerrandmeer)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl