Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 09 september 2009 Burgemeester Weerwind officieel benoemd in Velsen

Franc M. Weerwind is nu officieel benoemd tot de nieuwe burgemeester van de gemeente Velsen. Op 16 september 2009 treedt de heer Weerwind in functie.

De Ministerraad is akkoord gegaan met de voordracht van de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties om de heer Weerwind voor te dragen als nieuwe burgemeester van de gemeente Velsen.

Tot het moment dat er een waarnemend burgemeester wordt aangesteld, is de heer P.J.J. Hoogerbrugge de loco-burgemeester. De heer Hoogerbrugge is bereikbaar via het bestuurssecretariaat op telefoonnummer 0226 - 412 403. (Bron: Gemeente Niedorp)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl