Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 03 september 2009 Grondonderzoek op de Hondsbossche en Pettemer Zeewering weer van start

In week 37 en 38 gaat Arcadis het grondonderzoek naar de ondergrond van de Hondsbossche en Pettemer Zeewering weer vervolgen. De veldwerkzaamheden worden uitgevoerd door Fugro, een ingenieursbureau gespecialiseerd in onder andere grondonderzoeken. Het gaat hierbij om boringen en sonderingen in de dijk.

De bodemgegevens worden verzameld in het kader van het nog op te starten "Versterkingplan". Omwonenden zullen hier niets van merken, wel zullen er de komende maand verschillende machines op de dijk te zien zijn.

Naast deze onderzoeken zullen de komende maanden ook aanvullende grondonderzoeken op en naast de binnenberm plaatsvinden. (Bron: Kust op Kracht)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl