Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 01 september 2009 Afscheid Burgemeester Weerwind (Niedorp) op 10 september 2009

Op donderdag 10 september wordt in een buitengewone openbare vergadering van de gemeenteraad van de Gemeente Niedorp afscheid genomen van Franc Weerwind. Hij sluit dan een periode af van bijna vijf jaar burgemeesterschap in Niedorp. Van 15.30 - 16.30 uur zit de burgemeester zijn laatste raadsvergadering voor. In deze buitengewone vergadering neemt hij afscheid van de raad en legt hij zijn ambtsketen neer.

Het gemeentebestuur biedt de inwoners van Niedorp de gelegenheid om persoonlijk afscheid te komen nemen van de heer Weerwind en zijn partner mevrouw Overzier. Dit kan tijdens een receptie die beiden wordt aangeboden in het gemeentehuis van Niedorp, De Meet 1 in Nieuwe Niedorp, op donderdag 10 september van 17.00 - 19.30 uur.

In verband met de organisatie van de receptie zouden wij het op prijs stellen wanneer u ons zou willen laten weten indien wij u mogen verwelkomen op de receptie. U kunt dit doen door te mailen naar het . Doe dit VOOR 4 SEPTEMBER. Bij vragen kunt u ons ook bereiken op telefoonnummer 0226 - 412 403. (Bron: Gemeente Niedorp)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl