Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 26 augustus 2009 Startnotitie Waddenzeedijk Texel ter inzage

Voor het dijkversterkingsplan is een Milieueffectrapportage (MER) verplicht. Dit is een onderzoek naar de effecten van de dijkversterking op de omgeving. Een eerste stap daarin is het opstellen van een startnotitie.

Hierin staat per dijksectie op welke manieren de dijk versterkt kan worden. Hierbij is rekening gehouden met de wensen vanuit de betrokken overheden (gemeente, provincie, Rijk), belangenorganisaties en bewoners.

De †Startnotitie van de Waddenzeedijk op Texel ligt vanaf 14 augustus tot en met 25 september 2009 ter inzage. U kunt gedurende deze 6 weken uw mening over de inhoud van de startnotitie kenbaar maken.

Meer†informatie over de Startnotitie kunt u vinden op www.hhnk.nl (Bron: Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl