Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 15 juli 2009 Burgemeester Geldorp-Pantekoek neemt afscheid (Texel)

Op 30 september 2009 aanstaande beëindigt burgemeester Geldorp-Pantekoek officieel haar functie in verband met haar pensionering. Op deze dag draagt zij haar taken over tijdens een buitengewone raadsvergadering van 14.00 tot 16.00 uur. Op 30 september en 1 oktober neemt zij afscheid van allen die zij tijdens haar ambtstijd heeft leren kennen.

Vanaf 16 maart 1999 werkt burgemeester Geldorp-Pantekoek op zeer betrokken en actieve wijze voor het eiland Texel. Het gemeentebestuur, de gemeenteraad en de medewerkers van de gemeente Texel willen haar afscheid daarom niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Om de Texelse bevolking in de gelegenheid te stellen afscheid te nemen van haar burgemeester vindt na de buitengewone raadsvergadering op 30 september een receptie plaats. Op 1 oktober 2009 maakt burgemeester Geldorp-Pantekoek verdeeld over de dag een ronde langs verschillende dorpen op het eiland. (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl