Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 07 juli 2009 Nieuwe gedeputeerden Noord-Holland benoemd

Noord-Holland heeft weer een college van Gedeputeerde Staten (GS). De nieuwe gedeputeerden zijn gisteren door Provinciale Staten benoemd.

Het nieuwe college bestaat uit vijf vertrouwde gezichten (de commissaris en vier gedeputeerden die opnieuw zijn voorgedragen) en drie nieuwkomers: Elisabeth Post, Laila Driessen en Rob Meerhof. Zij waren alle drie Statenlid en volgen Ton Hooijmaijers, Cornelis Mooij en Peter Visser op.

Portefeuilleverdeling

Het nieuwe college vergadert op 7 juli 2009. De GS-leden behandelen een agenda van 44 punten. Een van die punten is de definitieve portefeuilleverdeling. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl