Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 01 juli 2009 Baggerwerkzaamheden Petten, Oudesluis, St. Maartenszee, St. Maartensvlotbrug

Van half juli tot en met eind augustus worden er op de volgende plaatsen baggerwerkzaamheden uitgevoerd:

De bewoners van de percelen die het betreft zijn per brief op de hoogte gebracht.

Werkzaamheden

Het betreft voornamelijk waterlopen in de woonwijken binnen de bebouwde kom. Het onderhoud is onder meer nodig omdat de waterlopen niet meer voldoen aan de in de keur gestelde afmetingen.

De baggerspecie zal voor een deel verwerkt worden op de aangrenzende percelen en voor een deel afgevoerd worden naar een baggerdepot. Het baggerwerk wordt voor een deel met een kraan vanaf de kant uitgevoerd en voor een deel vanaf het water met behulp van een schuifboot. Er zullen een aantal overslaglocaties gemaakt worden waar de bagger wordt geladen in vrachtauto's en afgevoerd naar een baggerdepot.

Medewerking

Indien u direct woonachtig bent aan het water verzoeken wij u om losse zaken zoals pompjes, zuigkorven, surfplanken, bootjes, etc. uit het water te halen en tijdens de duur van het werk op de kant op te slaan. Tevens vragen wij u de takken te snoeien, die boven de sloot hangen en hinder voor de werkzaamheden kunnen opleveren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer H. Broekema, 0224 - 57 41 59.†(Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl