Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 18 juni 2009 Provinciale Staten Noord-Holland tegen verkoop Nuon

Provinciale Staten hebben in hun vergadering van 15 juni 2009 unaniem uitgesproken Nuon niet te willen verkopen aan Vattenfall.

De Staten adviseren demissionair gedeputeerde Bart Heller tijdens de aandeelhoudersvergadering van Nuon op 17 juni aanstaande tegen de verkoop van Nuon te stemmen. De verkoop van de provinciale aandelen Nuon staat op 22 juni wederom op de agenda van Provinciale Staten. De verdere procedure rondom de verkoop zal afhangen van de uitslag van de stemming in de Nuon-aandeelhoudersvergadering.

De Provinciale Statenvergadering van 22 juni begint om 10.00 uur en vindt plaats in de Statenzaal van het Provinciehuis, Dreef 3 te Haarlem. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl