Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 10 juni 2009 Johan de Jager nieuwe gemeentesecretaris Wieringermeer

De gemeente Wieringermeer heeft een nieuwe gemeentesecretaris gevonden. Na een zorgvuldige werving- en selectieprocedure is de heer Johan de Jager de meest geschikte kandidaat gebleken om Peter Schouten op te volgen, die per 15 juni a.s. de nieuwe gemeentesecretaris wordt van Schermer.

Het college van burgemeester en wethouders heeft conform het voorstel van de selectie- en adviescommissie op 4 juni 2009 besloten de heer De Jager te benoemen. De Ondernemingsraad van de gemeente heeft inmiddels ook een positief advies uitgebracht over dit voorstel. De heer De Jager begint op 1 september 2009 of eerder indien mogelijk.

De heer De Jager heeft een jarenlange loopbaan binnen gemeentelijke organisaties en is op dit moment werkzaam als gemeentesecretaris bij de gemeente Abcoude. Zijn ervaring als gemeentesecretaris en vanuit die rol ook met een gemeentelijk herindelingproces, maakt hem de meest geschikte kandidaat om de ambities van Wieringermeer te helpen realiseren. Hij krijgt de belangrijke opdracht om de ambtelijke organisatie van de gemeente Wieringermeer door te ontwikkelen en voor te bereiden op een gemeentelijke herindeling. (Bron: Gemeente Wieringermeer)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl