Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 08 juni 2009 Anna Paulowna heeft weer een nieuwe burgemeester: Hans van den Doel

Anna Paulowna heeft weer een nieuwe burgemeester. Dinsdagavond 2 juni werd in het atrium van De Ontmoeting tijdens een buitengewone raadsvergadering de heer Hans van den Doel bekleed met ambtsketting en voorzittershamer. Burgemeester Van den Doel genoot zichtbaar van de aandacht en straalde meerdere malen van oor tot oor.

Vol lof

Oud-burgemeester Arnoud-Jan Pennink en waarnemend burgemeester Joyce Sylvester waren vol lof over de nieuwe burgemeester. Onder meer omdat hij het ondanks de onzekere toekomst van zijn functie aandurfde om de verantwoordelijke taken van het burgemeesterschap op zich te nemen. Ze wensten hem daarmee veel succes.

Cadeautje

Ook sprak de burgemeester van Andijk, mevrouw Streumer, een woord tot Andijker Hans van den Doel. Zij sprak de woorden dat Van den Doel een cadeautje was, eentje die je liever zelf wilde houden. Toch zou ze de traan wegpinken en gaf Van den Doel weg aan Anna Paulowna. Hij kreeg een mooi stilleven mee van West-Friese groene kolen om in zijn nieuwe werkkamer te hangen.

Kennismaken

In de polder gaat Van den Doel zijn droom nastreven. "Ik zal de komende tijd veel tijd vrijmaken om met de inwoners van de polder kennis te maken", aldus de elfde burgemeester van Anna Paulowna. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl