Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 06 mei 2009 Inloopbijeenkomst Hondsbossche en Pettemer Zeewering op 13 mei 2009

Op 21 en 23 april jongstleden heeft Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier samen met Provincie Noord-Holland in Petten twee meningspeilbijeenkomsten georganiseerd. Tijdens de bijeenkomsten zijn ruim 150 belanghebbenden geinformeerd over de effecten die in beeld zijn gebracht voor de vier alternatieven. Ook hebben we toegelicht hoe de keuze voor het voorkeursalternatief wordt gemaakt. Daarnaast hebben wij genodigden naar hun mening gevraagd. In kleinere groepjes ging iedereen uit elkaar om van gedachte te wisselen over wat er eerder op de avond was gepresenteerd.

Meer informatie?

De presentatie van de meningspeilbijeenkomst is te vinden op http://www.kustopkracht.nl/ onder Verslagen en Rapporten. Binnenkort kunt u hier ook het verslag van beide avonden terugvinden.

Aankondiging Inloopbijeenkomst 13 mei

Zoals aangekondigd op 21 en 23 april, organiseren wij een inloopbijeenkomst. U bent op woensdag 13 mei tussen 17.00 en 20.00 uur van harte welkom in Informatiecentrum Dijk te Kijk. Experts van het hoogheemraadschap, de provincie en Arcadis zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast kunt u verschillende informatiepanelen bekijken.

Voor alle duidelijkheid, er zal tijdens deze bijeenkomst geen nieuwe informatie verschaft worden. Het betreft dezelfde informatie als op 21 en 23 april is gegeven.

Locatie

Informatiecentrum Dijk te Kijk
Strandweg 4
1755 LA Petten

Datum en tijd

Woensdag 13 mei
Inlopen tussen 17.00 en 20.00 uur (Bron: Kust op Kracht)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl