Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 13 Maart 2009 Gemeente Zijpe zamelt 38.909 kilo kleding in voor het goede doel

Gemeente Zijpe heeft in 2008 38.909 kilo kleding ingezameld voor Humana, een gemiddelde van 3,38 kilo per persoon. De opbrengst van de ingezamelde kleding komt ten goede aan ontwikkelingsprojecten in zuidelijk Afrika.

Humana is een ontwikkelingsorganisatie en een van de grootste kledinginzamelaars van Nederland. Met de opbrengst uit de kledinginzameling en donaties van particulieren en bedrijven ondersteunt Humana projecten op het gebied van onderwijs, gezondheid en economische ontwikkeling. Het overdragen van kennis en vaardigheden staat daarbij centraal.

Humana zet zich in voor de verbetering van de levensomstandigheden van mensen in arme plattelandsgebieden. Door middel van opleidingen, trainingen, workshops en voorlichtingscampagnes krijgen mensen meer inzicht in de mogelijkheden die ze hebben. Hierdoor krijgt iedereen de kans zichzelf verder te ontwikkelen en te werken aan duurzame resulaten. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl