Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 01 Maart 2007 Brandweer Den Helder verhuist binnenkort naar Bastiondreef - Open dag 21 april

De bouw van de nieuwe brandweerkazerne nadert zijn voltooiing en dus kan de brandweer zich opmaken voor de verhuizing van de Polderweg naar de Bastiondreef.

Vrijdag 2 maart is de oplevering van het gebouw. Daarna gaat de verdere inrichting van de binnenkant van het gebouw van start. De officiele opening is op vrijdag 20 april.

Maandag 12 maart gaat de brandweer verhuizen. Alle wagens, uniformen, pakken, laarzen, helmen, slangen, apparatuur gaan die dag over naar de Bastiondreef. De brandweerwagens gaan in een grote optocht naar de nieuwe locatie. Uiteraard zorgen we er wel voor dat de brandweer gewoon kan uitrukken bij calamiteiten.

Bereikbaar

De brandweer is tot 12 maart gewoon bereikbaar aan de Polderweg. Het telefoonnummer is 655716. Vanaf 12 maart is het adres: Bastiondreef 4, Postbus 347, 1780 AH Den Helder, tel. 678767, faxnummer: 678768

Open dag 21 april

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u ook nieuwsgierig bent naar de binnenkant van de nieuwe kazerne. Daarom is er op zaterdag 21 april een open dag. Die dag zijn er tal van activiteiten in en rond de nieuwe kazerne voor jong en oud. Noteer alvast die dag, de details hoort u nog.

Kleurwedstrijd

Ter gelegenheid van de opening organiseert de brandweer een kleurwedstrijd voor de jonge inwoners van onze stad. De kleurplaat kunnen jullie hier downloaden en op de website van de brandweer www.gemeentebrandweerdenhelder.nl .

Klik op onderstaande link om de kleurplaat te laden. Kleurplaat voor de kleurwedstrijd

Een papieren versie van de kleurplaat kun je afhalen bij de receptie in het stadhuis, alle filialen van de bibliotheek en het vvv-kantoor aan het Bernhardplein.

De kleurplaat kun je tot vrijdag 6 april inleveren bij de nieuwe brandweerkazerne aan de Bastiondreef 4. Vergeet niet om je naam en adres in te vullen op de kleurplaat! In verschillende leeftijdscategorieen zijn prijzen te winnen. De prijsuitreiking is op zaterdag 21 april rond 15.00 uur. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl