Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 21 December 2000 Zesentwintig kandidaten voor Wieringermeer

Naar het ambt van burgemeester in de gemeente Wieringermeer hebben 26 personen gesolliciteerd. Onder deze kandidaten bevinden zich 5 vrouwen. Dit heeft de commissaris van de Koningin in Noord-Holland, prof. dr. J.A. van Kemenade, de raad van de gemeente meegedeeld.

Van de kandidaten hebben 15 personen een fulltime functie in het lokaal openbaar bestuur, 5 combineren dit met een andere ( hoofd) functie , 3 zijn elders in het openbaar bestuur werkzaam 2 hebben een functie buiten het openbaar bestuur en van 1 persoon is de functie onbekend. Onderverdeeld naar politieke richting:

CDA: 8
PvdA: 6
GroenLinks: 3
VVD: 4
D66: 2
Lokale partij: 2
geen: 1

De vacature is ontstaan doordat burgemeester ing.W.P.Omta per 1 oktober jl. is benoemd tot burgemeester in de gemeente Ermelo. (bron Prov. NH)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl