Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 15 december 2000 Waarnemend burgemeester Limmen

De heer H. van 't Kaar is door prof. dr. J.A. van Kemenade, commissaris van de Koningin in de provincie Noord-Holland, met ingang van 1 januari 2001 benoemd tot waarnemend burgemeester van de gemeente Limmen. Het burgemeesterschap kwam vacant na de benoeming van de heer E.J.Th.M. Huisman tot burgemeester van Harenkarspel.

Aangezien de gemeente Limmen verwikkeld is in een fusieproces met de gemeenten Castricum en Akersloot is besloten een waarnemend burgemeester te benoemen. Van de kant van de gemeenteraad van Limmen is gepleit voor het benoemen van een fulltime waarnemend burgemeester. De commissaris van de Koningin heeft deze wens onderschreven.

In goed overleg met de loco-burgemeester en de fractievoorzitters heeft de commissaris van de Koningin besloten de heer Van 't Kaar te benoemen. De heer Van 't Kaar was van 1 juli 1983 tot 1 april 1994 burgemeester van Schermer. Ook is hij waarnemend burgemeester geweest in de gemeente Limmen van 1 december 1989 tot 1 oktober 1990 en waarnemend burgemeester in de gemeente Wieringermeer van 26 oktober 1992 tot 1 april 1994. (Bron Prov. NH)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl