Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 8 december 2000 Digitale Workshops bij Syntens

Verdwaald op internet?
Syntens helpt u graag op weg

E-mail, surfen, browsen, website, banner, domeinnaam.
Bekende begrippen of totale abacadabra? Binnen het midden- en kleinbedrijf wordt de tweedeling steeds groter tussen bedrijven die via internet zaken doen en ondernemers die zich daar nog niet mee bezig houden. De Nederlandse overheid en Syntens, innovatienetwerk voor ondernemers, doen er alles aan om deze kloof te dichten. Door middel van workshops en internetspreekuren worden ondernemers op de hoogte gebracht van de verschillende mogelijkheden die internet en elektronisch zakendoen bieden.

Spreekuren

Iedere woensdagmiddag van 13.00 - 17.00 uur, worden in de E-room bij Syntens Alkmaar speciale internetspreekuren gehouden. U kunt daar, geheel vrijblijvend, terecht om de mogelijkheden die internet u kan bieden te bespreken met een deskundige. De kosten van het spreekuur komen op rekening van het ministerie van Economische Zaken. U als ondernemer betaalt dus niets. Het enige dat wij van u vragen is vooraf een afspraak te maken.

Workshops

Regelmatig worden er workshops gehouden met een speciaal thema, gericht op internet en elektronisch zakendoen. De eerstvolgende workshops worden gehouden op:

11 december Internet en Marketing

O.a. de verandering in marketinginstrumenten door de groei van e-commerce via internet. Aan de hand van een opdracht worden de ondernemers gestimuleerd om de gepresenteerde theorie direct toe te passen op een marketing-mix voor hun eigen bedrijfssituatie. Welke beslissingen moeten genomen worden en wat kan in eigen beheer worden gedaan.

18 december Internet en betalen

De workshop ‘Internet en Betalen’ wijst op de mogelijkheden van elektronisch betalen via internet (o.a. Credit Cards, iPay en RaboDirect). Daarnaast worden ook de (on)mogelijkheden van traditionele betaalmiddelen, zoals de acceptgirokaart en de éénmalige machtiging, in het kader van internet besproken. Ook wordt uitgelegd hoe u uw transactie-gegevens veilig via internet kunt versturen (o.a. SSL en SET).

Voor meer informatie of aanmelden voor zowel de spreekuren als voor de workshops, kunt u contact opnemen met Désirée Meijne-Schmit, (072) 541 09 77 of des@Syntens.nl

Basiscursus internet

In januari wordt weer gestart met de basiscursus internet voor ondernemers in het MKB. Deze basiscursus is bedoeld voor ondernemers uit het MKB die (nog) geen gebruik maken van de elektronische snelweg. Tijdens deze basiscursus wordt onder andere aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl