Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 14 November 2001 Den Helder zoekt kandidaten voor de Emancipatieprijs 2001

Gemeente Den Helder roept haar inwoners op kandidaten voor te dragen, die mogelijk in aanmerking komen voor de emancipatieprijs. Vanaf 1995 kent de gemeente elk jaar een emancipatieprijs toe aan een persoon, organisatie of instelling die zich verdienstelijk maakt of heeft gemaakt voor de emancipatie van vrouwen in onze gemeente. De emancipatieprijs bestaat uit een kunstvoorwerp met oorkonde.

Voorwaarde is dat zij in Den Helder wonen, werken of gevestigd zijn. Het gaat bij voorkeur om kandidaten die:

De voordracht kan tot 1 december 2001 worden gestuurd aan: Gemeente Den Helder, Dienst Welzijn, Postbus 36, 1780 AA Den Helder, onder vermelding van emancipatieprijs op de enveloppe. Een jury bepaalt de voordracht voor de prijswinnaar aan het college. Bij de voordracht moeten de volgende gegevens worden vermeld:

De binnengekomen reacties worden strikt vertrouwelijk behandeld. Mogelijk zijn er inwoners die graag meer informatie ontvangen, voordat ze een kandidaat aanmelden. Men kan hiervoor contact opnemen met mevr. H. Oskam via het stadhuis (tel. 671 333).

De achtste emancipatieprijs zal op of rond 8 maart 2002, bij de viering van de Internationale Vrouwendag, worden uitgereikt. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variƫrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl