Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 14 November 2001 Lokaal Comité 2001 Den Helder

In talloze sectoren zijn ook in de gemeente den helder vrijwilligers op allerlei manieren actief en vervullen deze een onmisbare rol in de gemeenschap. 2001 Is uitgeroepen tot Internationaal Jaar van de Vrijwilliger.

In 2001 zijn er al diverse activiteiten georganiseerd door het Lokaal Comité voor vrijwilligers. Op 8 december wordt overdag een informatiemarkt over vrijwilligerswerk georganiseerd en 's avonds een Jaarfeest als afsluiting van het internationaal Jaar.

Wetende dat ook bedrijven van hun maatschappelijke verantwoordelijkheden bewust zijn, vragen de vrijwilligers u ook een financiële bijdrage te leveren.

Als dank voor uw bijdrage bestaat de mogelijkheid om de naam van uw bedrijf of organisatie te vermelden in de publiciteit rond deze activiteit. U kunt dan telefonische en/of schriftelijk reageren naar Marjan Nannings, Vrijwilligerscentrale, Bernhardplein 76, 1781 HK Den Helder, 0223-6 28 38 4.

Bankrekening: 833 165 844
Gironummer : 205 00 37

t.n.v. Stichting WMD (lokaal Comité) Onder vermelding van donatie Lokaal Comité.

Namens alle Helderse vrijwilligers zeggen wij u zeer hartelijk dank voor uw bijdrage!

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl