Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 1 september 2000 Honderd miljoen voor technische ondernemers

DEN HAAG Ė Minister Jorritsma van economische zaken wil zo'n honderd miljoen gulden steken in 'Dreamstart', een initiatief om mensen met een technische opleiding te stimuleren ondernemer te worden.

In 1999 telde Nederland 47.000 mensen die met een onderneming begonnen.

Zes ŗ zeven procent van deze beginners is te kenschetsen als techno starter', terwijl dit percentage inde Verenigde Staten 25 is en in Europa gemiddeld 10. Volgens de bewindsvrouw blijven in ons land kansen liggen om succesvolle ondernemingen op te richten.

Dreamstart zal zich vooral richten op het bijeenbrengen van kennis en kapitaal voor de ondernemer, maar zal zelf geen geld steken in de bedrijven. Dreamstart staat onder leiding van A. Rinnooy Kan, lid van raad van bestuur van ING.(NHD)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl