Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 22 Augustus 2000 Nederlanders en Duitsers gaan graag naar hun werk

DEN HAAG - Nederlanders hebben plezier in hun werk. Ze werken niet alleen voor het geld, maar vooral voor hun eigen ontwikkeling en de contacten met collega's.

Bijna een derde zou genoegen nemen met minder geld in ruil voor meer vrije tijd. Alleen Duitsers werken nog liever dan Nederlanders, zo blijkt uit het Europese onderzoek Euro Life & Living door onderzoeksbureau Trendbox.

Van alle Europeanen hebben Duitsers en Nederlanders het meeste plezier in hun werk. Acht van de tien Nederlanders gaan graag naar hun werk. In Duitsland gaat 86 procent fluitend naar de baas. Trendbox concludeert dit uit een driejarig onderzoek onder vijfhonderd Europeanen.

De algehele conclusie van het onderzoek, waarin uiteenlopende onderwerpen werden behandeld, is dat de verschillen tussen Europeanen steeds groter worden. In het zuiden van Europa scoort werk veel lager.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl