Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 17 juli 2000 Meer retailers op internet

AMSTERDAM - Zes grote detailhandelsconcerns sluiten zich aan bij de Worldwide Retail Ezchange (WWRE), de internetbeurs die Ahold met tien grote concurrenten heeft opgericht voor een efficiŽntere inkoop van goederen en diensten.

In augustus gaat de WWRE van start. Een van de nieuwe deelnemers is de Amerikaanse drogisterijketen Rite Aid, alliantiepartner van Amerikaanse Numicodochter GNC. De andere vijf zijn Dairy Farm uit Hongkong, het Deense Dansk Supermarked, El Corte Ingles uit Spanje, het Britse Safeway en het Amerikaanse Supervalu. Eerder hadden Ahold, Casino, Delhalze, Kingfisher, K-Mart, Marks & Spencer en Tesco zich al aange≠meld als deelnemer.

In totaal zijn er 25 detailhandelsconcern aangesloten met gezamenlijk een wereldwijde omzet van rond de Ä 54D mrd. Als technische partners heeft de WWRE een overeenkomst gesloten met IBM, i2 en Ariba.(FD)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl