Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 10 juli 2000 Shell UK verkoopt Noordzee belangen

De Nederlandse oliemaatschappijen Dyas (SHV) en Oranje-Nassau Energie hebben van Shell belangen in de Elgin- en Franklin-velden voor de kust van Schotland overgenomen. De velden gaan in november in productie.

De beide oliemaatschappijen delen het van Shell overgenomen belang van 4,375%. Oranje-Nassau Energie verhoogt door de overname zijn gemiddelde olieproductie van 17.500 vaten per dag met 4500 vaten.

De bewezen reserve van de velden bedraagt 750 mln vaten. De totale ontwikkeling kosten belopen $ 2,5 mrd. De velden worden geëxploiteerd door Elf Exploration UK.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl