Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 7 juli 2000 Vijftig voedingsmultinationals verenigen zich op internet

SCHIPHOL - Vijftig Europese en Amerikaanse multinationals uit de voedingsbranche hebben onder de 'naam Transora een marktplaats op internet opgezet. Transora moet het de bedrijven mogelijk maken via Internet zaken te doen met hun afnemers, toeleveranciers en distributeurs. Donderdag opende Transora in het World Trade Centre bij Schiphol zijn Europese hoofdkwartier. Onder de multinationals die zich bij het platform hebben aangesloten behoren Coca-Cola, Heineken, Bestfoods en Unilever.

Bij elkaar vertegenwoordigen de deelnemers aan Transora meer dan 50% van de wereldmarkt van consumentenproducten. De deelnemers hebben voor meer dan f 500 mln in het netwerk geïnvesteerd. De deelnemers van Transora verwachten gezamenlijk de mogelijkheden van internet beter te kunnen benutten.

Komend najaar hopen ze een eerste gezamenlijke catalogus op internet te presenteren. 'Het gaat om bedrijven uit de oude economie die nu de leiding moeten nemen in de nieuwe economie', aldus J. Sprieser, voorzitter van Transora en vice-president van de Sara Lee Corporation. Zij moedigt bedrijven over de gehele Wereld aan zich aan te sluiten bij het initiatief.(FD)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl