Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 23 juni 2000 Megabioscoop niet voor 2004 op Willemsoord

DEN HELDER - De buitenwacht zou kunnen denken dat aan de belangrijkste voorwaarden al is voldaan en het daarom niet lang zal duren voordat de meerzalen bioscoop van Kinepolis op Willemsoord er echt staat.. Het projectteam van de Oude Rijkswerf houdt het evenwel op 2004. Althans, als alles meezit.

De tijd die het plan tot herbestemming van het complex nodig had eer het licht van de overheid definitief op groen ging, hebben woordvoerder J. Deurloo en de zijnen voorzichtig gemaakt.

De toezegging van de rijksoverheid (en de provincie) dat de totaal benodigde miljoenensubsidie gegarandeerd is, laat het projectteam niet in een hogere versnelling werken.' Deurloo: "'t Wachten is nu nog op de beschikking. Naar verluidt is de toezegging al door de bevoegde ministeries ondertekend, maar je kunt er pas wat mee als je die stukken echt binnen hebt. En het geld het liefst ook."(NHD)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl