Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 13 juni 2000 VVV spaart geld directie uit voor schaalvergroting

DEN HELDER/JULIANADORP - De VVV Den Helderl/Julianadorp gaat het vanaf 1 september weer zonder directeur stellen. Het geld dat vrijkomt, door het contract met de van de provinciale VVV ingehuurde interim-manager H. van Ierssel niet te verlengen, kan dan ingezet worden voor de schaalvergroting die de regio-VVV voorstaat. De gevolgen van Van Ierssels vertrek voor de stichting Promotie Den Helder, waarvan hij eveneens interim-manager is, zijn nog niet bekend.

Bestuursvoorzitter W van der Paard heeft Van Ierssel deze week verteld dat het in het kader van de regionalisering van de VVV geen zin heeft om hem hier voor een dag per week te houden en dat er onvoldoende geld is om hem fulltime in dienst te nemen. Gehoopt wordt dat de directeur van de VVV Zijpe/Callantsoog zijn dagelijkse administratieve kantoortaken kan overnemen. De VVV Den Helder/Julianadorp wil vervolgens met de stichting Promotie Den Helder bespre ken op welke manier en door wie de overige, meer specifieke taken van beide organen (zoals de coŲrdinatie en promotie van plaatselijke evenementen) uitgevoerd kan worden.

Teleurgesteld

Voor Van Ierssel, die vorig jaar juli werd aangesteld door beide organisaties, kwam de aanzegging van bet VVV-bestuur als een verrassing. Hij is teleurgesteld dat hij zijn werk, onder andere het beter structureren van de samenwerking tussen beide clubs, niet kan voortzetten. "Ik heb veel leuke ontwikkelingen gestart en er waren er al gaande waar ik graag mede vorm aan had willen geven. Maar de subsidie van de gemeente en de bijdrage van de VVV-leden zijn onvoldoende om hier een manager in dienst te hebben en te houden."(NHD)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl