Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 9 juni 2000
CDA en VVD ge´soleerd met initiatief WAO

DEN HAAG - De fracties van CDA en WD in de Tweede Kamer staan ge´soleerd met hun plan om de instroom in de WAO te beperken. De overige fracties in de Kamer scharen zich op hoofdlijnen achter de aanpak van staatssecretaris Hoogervorst van Sociale Zaken.

Dit bleek gisteren tijdens een overleg van Hoogervorst met de Kamer. De WD-bewindsman krijgt zelfs lof van Groen Links voor zijn aanpak, die is gericht op re´ntegratie van arbeidsongeschikten. Recent cijfermateriaal lijkt de effectiviteit van deze benadering te bevestigen.

De regeringspartijen PvdA en D66 vrezen wel dat de rechten van werknemers in het gedrang komen. Dit geldt vooral de mogelijkheid sancties op te leggen aan werknemers die onvoldoende meewerken aan hun re´ntegratie. Zij houden de mogelijkheid open op dit punt te komen met eigen initiatieven.(FD)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari├źrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl