Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 1 Maart 2002 Bezwaren raad tegen gokhal op Oude Rijkswerf

DEN HELDER - Het overgrote deel van de Helderse gemeenteraad ziet niets in een gokhal op de Oude Rijkswerf Willemsoord. Dit bleek gisteren toen in de gemeenteraadsvergadering het voorstel hiertoe werd behandeld.

Momenteel is in Den Helder maar één speelautomatenhal. Meer vergunningen mogen op basis van de huidige regels niet worden vergeven. Als het aan de burgemeester en wethouders ligt, worden deze regels echter zodanig gewijzigd, dat er twee vergunningen te vergeven zijn.

Echte, zelfs het voorstel om alleen een extra speelautomatenhal kon niet op goedkeuring rekenen van de gemeenteraad. Daarom besloot het college het voorstel in te trekken en zich te beraden over een nieuw voorstel. (Bron: Noordhollands Dagblad)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl